Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ..........ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!

 

Τη δική του εκδοχή για το γεγονός ότι το θέμα Κάσιο για την ΑΕΚ δείχνει να... παγώνει, δείνει ο πατέρας και μάνατζερ του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού. 

Μαλιστα κυκλοι της ΠΑΕ ειχαν "διαρευσει" σε φιλικα προσκειμενα sites οτι...,θα προσπαθήσει μέχρι και την Πέμπτη να φέρει έναν καλύτερο κεντρικό αμυντικό, έχοντας σταντ μπάι τον Κάσιο για να έρθει άμεσα στην Αθήνα.
 
Ο Άλντο Λουίζ ντε Σόουζα, μιλώντας στο sday.gr τόνισε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, παρά το γεγονός ότι απο την ΠΑΕ βγαίνει μία αισιοδοξία, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Κάσιο είναι στάντ μπάι!«Απ' ότι φαίνεται η ΑΕΚ δεν μπορεί να τα βρει στο οικονομικό με την Traffic, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Η προοπτική ήταν ο Κάσιο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ως δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς για την ελληνική ομάδα. Μάλλον όμως υπάρχει πρόβλημα στο πόσο του δανεισμού καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στον κίνδυνο ο παίκτης να καταλήξει στην Αβαΐ:
 

«Είναι πιθανό ο Κάσιο να πάει στην Αβαΐ από την οποία περιμένουμε να μας στείλει πρόταση σήμερα το απόγευμα. Θα την εξετάσουμε και θα δώσουμε μια απάντηση απόψε ή αύριο το πρωΐ. Μια καλή λύση πάντως θα ήταν η ΑΕΚ να απευθυνθεί στον πρόεδρο της Αβαΐ, Ζοάο Νίλσον Ζουνίνο, καθώς διατηρεί ένας μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Έτσι ίσως να βρίσκαμε πιο εύκολα μια λύση, καθώς ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει».