Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Τι λέει ένας ψυχολόγος για τον Κατίδη


 


Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της ΑΕΚ που έχω ζήσει!. Είμαι ΑΕΚ από 5 χρονών, και τώρα 43!. Ένα παιδί 19 ετών (όσο και το δικό μου περίπου) έκανε ένα λάθος !

Nα τιμωρηθεί ναι! αλλά όχι να το σκοτώσουμε!. Είμαι λόγω του επαγγέλματος (καθηγητής & ψυχολόγος) με παιδιά 18-26 καθημερινά, λένε και σκέφτονται μερικές φορές ανεπίτρεπτα, τα συμβουλεύουμε ,τα νουθετούμε, είναι παιδιά του φίλου μας του γείτονα μας...
Ζήτησε συγνώμη, μετανόησε, τι άλλο καλύτερο; Ανθρωποφαγία στη νεολαία μας;
Έλεος !!!!
Για να σας δείξω που βρισκόμαστε,
1) είναι πρωτοφανές μια ΕΠΟ να βγάζει απόφαση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ Κυριακάτικα, χωρίς καν απολογία!!! ΝΑΙ! ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΩΡΑΛΗ!
2) Ποιός είναι πιο επικίνδυνος, το παιδί αυτό ή μια παράταξη Γερμανοτσολιάς ΔΗΜΑΡ (1η με Ανακοίνωση εναντίον του Κατίδη) που υπερασπίζεται το ΜΝΗΜΟΝΙΟ; και έχει μια Ρεπούση για να λέει αυτά περί συνωστισμού ελλήνων στις αποβάθρες της Σμύρνης;
3) 400 φοιτητές (με υψηλή βαθμολογία) δεν ήξεραν για τη μάχη του Μαραθώνα.
4) Στο βιβλίο της 4ης Δημοτικού Ιστορίας γράφει ότι οι Έλληνες νίκησαν στη μάχη του Μαραθώνα, όχι λόγω της στρατηγικής του Μιλτιάδη, αλλά επειδή το πεδίο ήταν κατηφορικό υπέρ εμάς!!!!!!
5) Τα παιδιά μας ετοιμάζουν βαλίτσες στο άγνωστο με βάρκα ούτε την ελπίδα! Πολλά μένουν αρχικά σε λέσχες απόρων στη Γερμανία!!

Συμπέρασμα,
Αντί να αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας και να τα ενημερώνουμε, τα σκοτώνουμε, για να κάνουμε το χατήρι του κάθε ενός ανεπάγγελτου κομματάρχη που τρέφεται από τη φορολογία μου (δουλεύω ακόμη και αύριο για να πληρώνω το χαράτσι τους). Αγάπη θέλουν τα παιδιά σε όποια ομάδα και αν είναι.
Εμείς στην ΑΕΚ ακόμα δεν είμαστε 2ης διαλογής όπως θέλει ο "χοντρός", που θέλει να ανεβάσει σε αυτό το έκτρωμα της Superleague όλες τις βουνοκορφές της Κρήτης.

Συσπειρωθείτε εναντίον αυτών που θέλουν τη διάλυσή μας είτε σαν έθνος είτε σαν ιστορικός σύλλογος.

Σωκράτης Σκλάβος
Καθηγητής ΕΚΠΑ, ΠΔ.407
Φίλαθλος και Οπαδός ΑΕΚ
sok.sklavos@gmail.com