Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΡΜΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ?

 

savvas gentsoglou

Σύμφωνα  με σημερινό δημοσίευμα της»Εξέδρας»  ο παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στην Παλέρμο και μάλιστα αναφέρει ότι χθες στην προπόνηση ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει άμεσα από την κιτρινόμαυρη ομάδα για την ομάδα της Σικελίας.  Τα λόγια που είπε στους συμπαίκτες του φάνηκαν να τα λέει με σιγουριά, «Σύντομα θα φύγω και πολλοί το γνωρίζετε ήδη. Θα πάω στην Ιταλία» δηλαδή κάτι που μπορεί να δείξει ότι έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές της Παλέρμο με την ΑΕΚ.

 

Ήταν γνωστή η πρόθεση της Τζένοα να προσφέρει 1,2 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για να αγοράσει τον Σάββα Γκέντσογλου. Η συγκεκριμένη συζήτηση μάλιστα είχε αναλυθεί εκτενώς και σε συνάντηση του 19χρονου διεθνή μέσου με τον Σταύρο Αδαμίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Γράμμου. Οι επαφές της ιταλικής ομάδας με τον παίκτη είχαν φτάσει σχεδόν σε… συμφωνία και έμενε η κατάθεση πρότασης στην Ένωση για την αγορά του.

Παράλληλα, η Παλέρμο παρακολουθούσε την υπόθεση και άνθρωπος της είχε ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα για τον Γκέντσογλου και για επαφές.

Η Τζένοα τελικά καθυστέρησε σημαντικά και η Παλέρμο την προσπέρασε… Την βοήθησε σε αυτό ότι δίνει περισσότερα χρήματα στον Γκέντσογλου και περισσότερα στην ΑΕΚ που αν τον δώσει τώρα μέχρι το καλοκαίρι θα έχει πάρει 1,5 εκατ.ευρώ. (Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ  η ΑΕΚ θα πάρει άμεσα 500.000 ευρώ και το καλοκαίρι άλλο 1.000.000 ευρώ).Η ομάδα της Σικελίας έχει τονίσει ότι θέλει να πάρει άμεσα τον παίκτη στην Ιταλία, ώστε το επόμενο διάστημα να προσαρμοστεί και από του χρόνου ο παίκτης να είναι έτοιμος να προσφέρει. Πλέον αναμένεται να δούμε και την οριστική κατάληξη της συζήτησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παλέρμο για την πώληση του Γκέντσογλου με το deal να είναι κοντά σε συμφωνία.