Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΣΗΜΕΡΑ?
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου της Δευτέρας (24/1), η Ενωσή παρακολουθεί τον παίκτη από το καλοκαίρι και κατέληξε σε αυτόν μετά και το "οκ" που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κάσιο είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν ακόμη και εντός της ημέρας!

Ο Κάσιο είναι λοιπόν ο εκλεκτός για την θέση του κεντρικού αμυντικού, αποτελεί έναν παίκτη που ο Μανόλο Χιμένεθ έχει προκρίνει και η ΑΕΚ επιχειρεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Κάσιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (8/6/1986), για να βρεθεί από τις ακαδημίες της Γκρέμιο στην Γιουβεντούτε, στη συνέχεια στην Αβάι για να μετακομίσει το 2009 στην Φλουμινένσε. Στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την "Φλου" είχε 14 συμμετοχές (12 την πρώτη χρονιά και 2 μόλις την επόμενη) ώσπου έμεινε ελεύθερος στις 31/12/10.

Αυτή τη στιγμή είναι στο δυναμικό της Ντερπορτίβο Μπραζίλ, μια ομάδα που δημιουργήθηκε το 2005 από εταιρεία μάνατζερ στην Βραζιλία για να αγωνίζονται όσοι παίκτες αυτής της εταιρείας αναζητούν συμβόλαιο. Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί της και πολύ σύντομα ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα όπως αναφέρει η "ΩΡΑ των Σπορ".